Jeg er 43 år gammel og uddannet cand.it. ved IT-Universitetet i København. Jeg har boet i København siden 1996. I 2004 flyttede jeg til byggeriet “Solstriben” i Ørestad og har boet der siden sammen med min hustru Charlotte.

Selvstændig erhvervsdrivende

Startede egen it-virksomhed i 2000 og fusionerede i 2013 med den lidt større virksomhed CODEO A/S. Vi er nu syv medarbejdere med kontor på Nørrebro, og vi udvikler it-løsninger der styrker små og mellemstore danske og internationale virksomheders forretning.

Foreninger skaber liv og møder mellem mennesker

Medstifter af haveforeningen Ørestad Mobile Økohaver/Ørestad Urbane Haver og kulturforeningen Ørestad Kulturforum. Nuværende formand for nyttehaveforeningen Amager Fælled Økohaver, som under mit formandskab gik fra at være “de jordløse haver” til at blive etableret som rigtig haveforening med jord under neglene på Artillerivej.

Aktiv i lokaludvalget

Medlem af Amager Vest Lokaludvalg og tovholder i gruppen for fysisk planlægning siden stiftelsen i 2007. Næstformand siden 2010.

Råd og nævn

Sagkyndig dommer i Sø- og Handelsretten, domsmand i Københavns Byret og bl.a. medlem af Teleankenævnet og Forbrugerklagenævnet.

LinkedIn

Se mit CV på LinkedIn.

Bidrag modtages…

Et grønnere og klogere København kommer ikke af sig selv. Jeg har desværre ikke store virksomheds- eller organisationssponsorater bag mig, og derfor tæller hver krone.

Doner 150 kr. til min kampagne for et grønnere København ved at sende sms’en "RV AJV" (uden anførselstegnene) til 1919. Tjenesten koster 150 kr. Pengene går til den radikale kommuneforening eller regionsforsamling, hvor kandidaten er opstillet. Når du sender din donation, indvilger du samtidig i, at Radikale Venstre må kontakte dig. Denne tjeneste udbydes af Radikale Venstre, Christiansborg, 1240 København K, Tlf: 33 37 47 47

Pressefoto

Hent pressefoto i JPEG-format.

Folder

Hent folder i PDF-format.

Flyer

Hent flyer i PDF-format.